EnglishDeutschHrvatski

Grad Našice, kao javni naručitelj, provodi otvoreni postupak javne nabave radova male vrijednosti. Predmet nabave su radovi energetske obnove zgrade gradske uprave Grada Našica u sklopu projekta Energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora, vezano uz provedbu operativnog  programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.", Prioritetna os 4 – promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, referentni broj poziva: KK.04.2.1.04, koji se financiraju iz bespovratnih sredstava Europskog fonda za regionalni razvoj.

Provodi se projekt cjelovite energetske obnove zgrade gradske uprave s ciljem smanjenja troškova energenata, obnove i uređenja zgrade te poboljšanja uvjeta rada i kvalitete pružanja usluga strankama prema djelatnostima korisnika zgrade.

Projektom je predviđeno poboljšanje temeljnih zahtjeva za građevinu, radovima koji ne utječu na ispunjavanje mehaničke otpornosti i stabilnosti za građevinu. Unapređuje se ispunjavanje temeljnih zahtjeva za građevinu koji se odnose na gospodarenje energijom i očuvanje topline.

Provedbom projektiranih arhitektonsko građevinskih, elektrotehničkih i strojarskih mjera odnosno radova, energetski će se obnoviti cijela zgrada.

Svi podaci vezani za postupak javne nabave nalaze se u Dokumentaciji o nabavi i prilozima te Troškovniku koje zainteresirani gospodarski subjekti mogu preuzeti ovdje ili na stranicama elektoničkog oglasnika javne nabave: https://eojn.nn.hr/Oglasnik/. Ponude se dostavljaju isključivo elektroničkim putem posredstvom elektoničkog oglasnika javne nabave do 14. siječnja 2019. godine do 12:00 sati.
 

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

logo lenta
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.