EnglishDeutschHrvatski
GV2020

Nakon provedenih izbora za članove Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica u osnovnim školama na području Grada Našica, u utorak 10. studenog 2020. godine konstituiran je novi saziv Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica koji broji 17 vijećnika, i to 7 vijećnika iz Osnovne škole kralja Tomislava, 8 vijećnika iz Osnovne škole Dore Pejačević i 2 vijećnika iz Osnovne škole Ivana Brnjika Slovaka. Malim vijećnicima obratio se Gradonačelnik Josip Miletić, mag.math.

Do izbora Dječjeg gradonačelnika Grada Našica i zamjenika Dječjeg gradonačelnika, konstituirajućom sjednicom je predsjedavala gđa. Tanja Kozina, mag.prim.educ., Povjerenica Dječjeg gradskog vijeća Grada Našica.

Nadalje se pristupilo izboru Dječjeg gradonačelnika i zamjenika Dječjeg gradonačlenika Grada Našica. Ukupno je pristiglo 6 kandidatura. Kandidati su nazočnima iznijeli svoje prijedloge i programe.

Za Dječjeg gradonačelnika u drugom krugu izbora izabran je Mislav Hvizdak, Osnovna škola Dore Pejačević,  VI a razred, a u trećem krugu izbora za zamjenika Dječjeg gradonačelnika izabran je Niko Devald, Osnovna škola Dore Pejačević, VI d razred.

 

 

Povezani pojmovi:

Gradonačelnik

gradonacelnik josip miletic
koronavirus grad 2
zona glavna
Close the dialog

Kontaktirajte Grad Našice

lokalni2021
logo lenta
izbori2020
izbori2019
Logo izboriZaEu2019 2
logo manjine 2019
hodocasnicki put turisticki nasice

INDUSTRIJSKA ZONA

industrijskazona

www.nasice.hr | Službene stranice grada Našica | Sva prava pridržana.